Телефон для замовлення твердопаливних котлів Мартен

068-046-96-00
095-051-40-80

media
media
media
media

Найбільше оцінити переваги промислових твердопаливних котлів Мартен серії Industrial зможуть власники заводських, складських, офісних приміщень, фермерських господарств та бюджетні установи. Адже котли великої потужності Marten Industrial розраховані для встановлення в системи опалення будівель площею від п’яти тисяч м кв. Великим плюсом також є вартість даного обладнання, що значно нижче від аналогів на ринку твердопаливних котлів України.

Серія Marten Industrial розрахована для використання різних видів твердого палива, наприклад: дрова, вугілля, брикети, щепа, тирса, відходи деревини.

Щодо конструкції: основне в котлі - це метал, з якого його зроблено. У нашому випадку це сталь марки 09Г2С товщиною 8-10 мм (залежно від потужності). Зовні котел теж вкритий металевим корпусом (обшивка), вкритим порошковою фарбою, яка витримує високі температури.

Зварювання всіх деталей промислових котлів Marten проводиться на автоматичному обладнанні і додатково перевіряється на цільність швів та конструкції в цілому під високим тиском води. Це дозволяє досягнути максимальної герметичності обладнання.

Хочемо звернути Вашу увагу, що твердопаливні котли даної серії однаково добре працюють в обох системах опалення (закрита/відкрита). Причому, підключення живлення є зовсім необов’язковим. Котел Мартен Індустріал може працювати успішно без електрики, а регулювати подачу повітря можливо вручну. Це дозволяє використовувати даний тип обладнання в місцях, де є проблеми з електропостачанням.