Телефон для замовлення твердопаливних котлів Мартен

068-046-96-00
095-051-40-80

media
media
media
media
media
media

Вже третього червня 2017 року провідний виробник українських твердопаливних котлів «MARTEN» відкриває флагманський магазин своєї продукції в столиці. В експозиційному залі будуть представлені твердопаливні котли побутової групи, а саме: котли серії Marten Base та Marten Comfort. А також – додаткове обладнання для їх монтажу, наприклад, механічний терморегулятор, перехідник для димоходу та інше.


На цей же час заплановано запуск монобрендового інтернет-магазину заводу – виробника marten.kiev.ua. На даному сайті представлено повний модельний ряд продукції ТМ «Мартен» з актуальними описами, характеристиками, відео та фото. Також, не виходячи з дому, ви зможете самостійно замовити необхідний Вам котел, здійснивши купівлю безпосередньо на сайті. А консультанти магазину порадять Вам котел, який найкраще задовольнить Ваші потреби.

Адреса магазину: Київська обл., с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна 13 (300 метрів від Кільцевої дороги, 2-й поверх, вхід збоку, скляне фасадне приміщення, вивіска «Пелетні котли»)